Osmangazi Belediyesi Hacı Akkadın Tarman İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin temel ilke ve amaçları doğrultusunda eğitim-öğretim faaliyetlerinin düzenlenmesi, kurum çalışanlarına, öğrencisine ve velisine ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda hizmet sunacak çağdaş, aydın, insan ilişkileri düzenli, memnuniyeti yüksek çalışan kadrosu ile ülkemizin verimliliğine ve Atatürkçü insan yetiştirmesine katkıda bulunacak Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, geleceğe çağdaş insanımızı ulaştıracak, verimli bir çalışma yapmak.

Misyon: 1. Misyon: a. Özgüven sahibi, b. Bağımsız, c. Kendi davranış ve hisleri için sorumluluk alabilen, d. Kendine ve başkalarına saygı duyan, e. Eşitliğe inanan, f. Topluma ilgi duyan, işbirliği yapmasını bilen, g. Sorun çözebilen, sorumluluk üstlenebilen, karar alabilen, h. Yaratıcı, i. Yeni deneyimlere girmekten korkmayan, hataları gelişme için fırsat bilen öğrenciler yetiştirmek, 2. Misyon: Sportif faaliyetlerde dereceye giren ekipleri olan bir model okul olmak.

Başarılar: 0

Saatler: 09:10 - 14:20
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: YOK
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: 0
Bilimsel Etkinlikler: 0
Proje Çalışmaları: 0
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 0
Kontenjan Bilgileri: 668 ÖĞRENCİ
Diğer Hususlar: 0

Belgegeçer -

WEB - https://obhatio.meb.k12.tr

Adres - Mehmet Akif Mahallesi 1. Piliç Sokak No 14 Osmangazi/BURSA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ MEHMET AKİF MAHALLESİ AVRUPA KONSEYİ BULVARI HÜRRİYET, ÇEKİRGE YOL AYRIMININ KENARINDADIR. BUSKİYE 10 DK.YÜRÜME MESAFESİNDE

Adres - Mehmet Akif Mahallesi 1. Piliç Sokak No 14 Osmangazi/BURSA

Ulaşım 1. KENT MEYDANINDAN MUTLULAR MAH.GELEN DOLMUŞLAR. 2. ACEMLER METRO DURAĞINA 10 DK.YÜRÜME MESAFESİNDE. 3. 15-H ve B -15 belediye otobusleri onundengeciyor. 97-B17-B17A-B25-B27-B29-8L-31A-B16A yakin duraklardan geciyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 Km